
Låt tryffeln svalna och stelna till.


Det vackra hyllfatet hittade jag igår på Victorias Home på Mariedal i Umeå. Älskar det!!
Som det känns just nu så blir det nog de två år som vi har skrivit på, sen får det nog bli dags för nya äventyr i något annat land. Fast ja, det är 2 år kvar, mycket kan hända :)
Allt ser helt fantastiskt ut! Jag hade också funderingar på att göra praliner för några dagar sedan, ja en hel del annat också förståss men det var innan baciellerna tog över och vi nu istället bedriver sjukverksamhet här hemma och varken tid eller ork räcker till. Bakandet får helt enkelt vänta ett par dagar. Tack för att jag får gotta mig lite i det här så länge :)
SV: tack!! :)
sv: tack för tipset! det är ju faktiskt gott, att jag inte tänkte på det!
åhh vad härliga bilder!
Vilka fina praliner det blev, måste bli bättre på att göra såna fina som man fyller! Underbar kak-hylla, attans att det är så långt till Umeå :D
Oj då, så fina dom blev och för att inte tala om hur goda de låter! Fina bilder också, ser riktigt inbjudande ut.
Letade efter beskrivning av pralinskal och temperering och träffade tydligen mitt i prick - plus fick lära mig massvis, grattis till en hel massa utmärkta ideer. Jag har hunnit bli väldigt mycket äldre än du men har först nu börjat förstå hur givande det kan vara med skapande i choklad. Tack för många fina uppslag och jag kommer att plocka massvis för att pröva. Om jag mot förmodan lyckas bli bra så skall jag också dela med mig.
Alltså du är så himlarns duktig, sluta aldrig!
KRAM