Så öppnar vi lucka nummer 2.

Jag kom över de sötaste små metallformarna, och de bara skrek ischoklad. Ischoklad kan vara riktigt gott om man gör det på en fin choklad. Blockchoklad och kokosfett är annars ingen favorit tycker jag. Man kan byta ut kokosfettet mot smör när man gör ischoklad. Men den lite kylande känslan som kokosfettet ger när man låter en ischoklad smälta i munnen gör att jag valt ha kokosfett i mina små munsbitar!
Jag har gjort min ischoklad den här gången på Marabou Apelsinkrokant, dels för den goda smaken, men också för det lilla krispet som krokanten ger. Mycket trevlig kombination!

Ischoklad 50st
200g apelsinkrokant
100g kokosfett
Smält choklad och kokosfett tillsammans över ett vattenbad. Fördela ut smeten i ischokladformar, och ställ dem kallt att stelna.
Fantastiskt härliga att ge bort, eller att mumsa i sig på adventsfikat!

Enligt sambon var detta den godaste ischoklad han ätit. Ett bra betyg!

Formarna finns att köpa på lyckasmedmat.se.
Du inspirerade mig att göra såna här idag! De blev supersmarriga, gjorde en sats med apelsinkrokant och den andra med mint! Blev ju lite väl knastrigt i de sista formarna kanske, men vad gör väl det egentligen? :)
Kram!