150 g mörk choklad
2 st ägg
1 tsk vaniljsocker
2 1⁄2 dl mjöl

Hej!
Har precis försökt mig på denna tårta eftersom den verkar extremt god. Har dessutom "lånat" din senaste skapelse med utseende då den var så fin, så försöker pussla ihop dessa 2, får se hur det går :)
Dock vet jag inte hur du har lyckats få den så hård och fin. När jag försökte lägga på mitt andra lager chokladmousse så splashade det bara ner i den ljusa chokladen och förstörde allt :( Hade ändå kakan i frysen under tiden. Nu har jag gjort en extra omgång med mörk chokladmousse för att se om jag kan få till det bättre med lite extra.
Visst är det 3dl grädde per mousse? 3 dl + 2 äggulor för vardera. Så tolkade jag det i alla fall. Tack för en jätteinspirerande blogg, har även testat dina mintchokladbrownies och dem blev väldigt uppskattade! =) MVH Jennie
Hej!
Vad gör jag för fel?
När jag blandat choklad med äggula ordentligt och sen blandar ner de försiktigt i grädden så skär den sig och blir typ vattnig och grynig
Hej,
Sambons födis är påväg och han har önskat sig chokobomb. Detta recept låter toppen. Men innan jag startar undrar jag en sak. Jag har läst kommentarerna ovan och undrar också om du fryser kakan vart efter du fyller på med mousselager så det inte bara blandas och blir en och samma röra?
Mycket god! Toppade tårtan med ett extra lager vit chokladmousse och krossad dajm på toppen och det blev inte sämre om jag säger så :) Hade även i krossad dajm i mjölkchokladmoussen. Gott!
Tänkte göra den här till min systers födelsedag men jag undrar hur många personer den är till? Och om jag har fattat rätt så ska jag vara helt säker på att första lagret mousse stelnat innan jag brer på det andra ellerhur?
Tänkte göra den här till min systers födelsedag men jag undrar hur många personer den är till? Och om jag har fattat rätt så ska jag vara helt säker på att första lagret mousse stelnat innan jag brer på det andra ellerhur?
Hej innan jag gör den här undrar jag hur många personer den är till för och om jag fattat rätt ska jag vara helt säker på att första lagret,mousse stelnat innan jag brer på det andra ellerhur?
Hej innan jag gör den här undrar jag hur många personer den är till för och om jag fattat rätt ska jag vara helt säker på att första lagret,mousse stelnat innan jag brer på det andra ellerhur?
Oj vad god tårtan ser ut! Och en fin blogg med massor goda recept!