


Pralinskalen är gjorda i mörk choklad, och jag har använt en form av silikon. Det är lättare att jobba med pralinformar i hårdplast, men med lite tålamod kan pralinerna bli fina även i silikonform!



Gud va fina och vilken underbar blogg du har :)
Superfina! Jag har en fråga, jag har läst att man ska använda chokladcouvertyr till skalen på chokladpraliner, dock blir det då väldigt dyrt att beställa hem om man vill ha på vit, mellan och mörk choklad. Måste man använda detta eller vad kan man annars använda? Kan man använda blockchoklad och tillsätts kokosfett om det blir för tjockt? Vad använder du? Chokladen måste vara nötfri (det får inte stå kan innehålla spår av nötter) då min lillebror (som älskar choklad) är allergisk. Tack för en bra blogg!
Hej.
Vilken underbar blogg du har! Tänkte höra vart du köpt dessa pralinformar?
Mvh/ Pernilla
Efter att man har tempererat chokladen och den har stelnat måste man temperera den nästa gång man smälter den då?
Åh vilka fina! Ser super goda ut! :)